Cum sa creezi o noua pagina in WordPress?

In ziua de astazi, WordPress este una dintre cele mai populare platforme de blogging si management de continut. Aceasta ofera o serie de instrumente puternice pentru crearea si gestionarea site-urilor web, inclusiv optiunea de a crea noi pagini.

Indiferent daca sunteti in procesul de creare a unui site nou sau doriti sa adaugati noi pagini la site-ul existent, acest articol va va arata pasii necesari pentru a face acest lucru in WordPress. Veti invata cum sa accesati editorul de pagini, cum sa adaugati continut si cum sa personalizati pagina dumneavoastra, precum si cum sa o publicati si sa o gestionati in viitor.

Pasii pentru a creea o noua pagina in WordPress

  1. In primul rand, accesati panoul de administrare al site-ului dumneavoastra WordPress si apoi mergeti la sectiunea “Pagini”.
  2. In partea dreapta a ecranului, veti vedea un buton cu textul “Adauga noua”. Apasati acest buton pentru a accesa editorul de pagini.
  3. In editorul de pagini, veti vedea o serie de optiuni pentru a personaliza pagina dumneavoastra. In primul rand, trebuie sa adaugati un titlu pentru pagina dumneavoastra in campul “Titlu”.
  4. Dupa ce ati introdus titlul, puteti adauga continut in editorul de pagini. Acest editor va permite sa formatati textul, sa adaugati imagini si sa creati tabele sau liste.
  5. Daca doriti, puteti adauga si un “slug” pentru pagina dumneavoastra. Un slug este o parte din URL-ul paginii care reprezinta titlul paginii in forma scrisa cu litere mici si fara spatiu. Acest lucru poate ajuta la optimizarea site-ului dumneavoastra pentru motoarele de cautare.
  6. In partea de jos a editorului de pagini, veti vedea o sectiune numita “Categorii” si “Etichete”. Puteti utiliza aceste optiuni pentru a adauga pagina dumneavoastra la anumite categorii sau pentru a adauga etichete care descriu continutul paginii.
  7. Dupa ce ati terminat de adaugat continut si de personalizat pagina dumneavoastra, puteti salva pagina apasand butonul “Publica” din partea de jos a editorului de pagini.
  8. Dupa ce ati publicat pagina, aceasta va aparea in lista de pagini a site-ului dumneavoastra. Daca doriti sa modificati sau sa stergeti pagina in viitor, puteti face acest lucru accesand sectiunea “Pagini” din panoul de administrare al site-ului dumneavoastra si apoi apasand butoanele “Editeaza” sau “Sterge” corespunzatoare.
  9. In cazul in care doriti sa schimbati ordinea in care apar paginiile pe site-ul dumneavoastra, puteti face acest lucru prin tragerea si plasarea paginilor in ordinea dorita in lista de pagini.
  10. In cele din urma, nu uitati sa verificati pagina dumneavoastra dupa ce a fost publicata pentru a vedea cum arata pe site-ul dumneavoastra. Daca sunt probleme cu afisarea sau daca doriti sa mai adaugati sau sa modificati ceva, puteti face acest lucru accesand editorul de pagini si apoi publicand modificarile.

In concluzie

WordPress ofera o serie de instrumente puternice pentru crearea si gestionarea site-urilor web. Prin urmare, daca doriti sa creati o noua pagina pentru site-ul dumneavoastra, nu ezitati sa urmati pasii descrisi in acest articol. Acestia va vor arata cum sa accesati editorul de pagini, cum sa adaugati continut si cum sa personalizati pagina dumneavoastra, precum si cum sa o publicati si sa o gestionati in viitor.

Daca tineti cont de aceste sfaturi, veti putea crea o noua pagina in WordPress cu usurinta. Nu uitati sa verificati pagina dupa ce a fost publicata pentru a vedea cum arata pe site-ul dumneavoastra. Daca sunt probleme cu afisarea sau daca doriti sa mai adaugati sau sa modificati ceva, puteti face acest lucru accesand editorul de pagini si apoi publicand modificarile.

Sper ca acest articol v-a fost de ajutor si va ajuta sa creati o noua pagina in WordPress fara probleme. Daca aveti alte intrebari sau aveti nevoie de mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati. Voi fi bucuros sa va ajut cum pot.

Distribuie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email