Despre Mine

Buna, numele meu este Stefan si sunt un specialist in web design din Iasi, cu peste 7 ani de experienta in domeniu. Ma concentrez pe design-ul responsiv, astfel incat site-urile pe care le creez sa fie usor de utilizat pe orice tip de dispozitiv. De asemenea, acord o atentie deosebita experientei utilizatorilor, astfel incat acestia sa se simta confortabil si sa navigheze usor pe site-ul dumneavoastra.

In portofoliul meu de lucrari veti gasi o varietate de proiecte de web design, de la site-uri de prezentare pentru afaceri locale, la magazine online complexe. Sunt intotdeauna deschis la provocari si sunt pregatit sa ma adaptez cerintelor si nevoilor fiecarui client in parte.

Daca doriti sa aveti un site web profesional, care sa atraga si sa mentina vizitatorii, nu ezitati sa ma contactati. Ma poti contacta prin e-mail sau telefon pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra si pentru a afla cum ma pot ajuta sa il transformam in realitate. Astept cu nerabdare sa va ajut sa creati un site web care sa va reprezinte si sa va aduca succesul dorit.